Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Pomoć postradalim od poplava u Bijeljini

Objavljeno: 13 Dec 2010 / Autor: dragec / Pregleda: 1958

krst.jpg Svi smo svjedoci katastrofalnih posljedica poplava koje su zadesile istočni dio Republike Srpske a posebno Semberiju. Što je najtragičnije, većina poplavljenih, već su preživjeli jednu golgotu 1992.godine i taman kad su snili novo gnijezdo, zadesila ih je nova katastrofa...

Komentari: 0

Pročitajte više...


Prvi snijeg

Objavljeno: 12 Dec 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 1901

prvi_snijeg-p.jpg Pao snijeg u decembru, ništa novo pada svake godine. To je radost za djecu, a ovaj put zadao glavobolju elektrodistribuciji. Možda se to samo tako kaže glavobolja ma baš njih briga što je moje selo u mraku. A možda ih je stvarno iznenadio, a možda su nespremni dočekali snijeg, ma ko će ga znati. Bilo kako bilo selo svaki dan po nekoliko puta ostane bez struje, ne samo bez struje već i bez interneta.

Komentari: 1

Pročitajte više...


Druženje žena

Objavljeno: 6 Dec 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 2816

druzenje_zenaa.jpg Sastajemo se ovako godinama mi žene iz Ljeba i Stanara. Nema nas puno al smo nerazdvojne. U početku je to bilo kako bi rekli ženski razgovori uz kafu i piće. A posle je to prešlo u malo duži razgovor i kao što se vidi iz priloženog i komplet večera. Od predjela, glavnog jela, deserta i našeg tradicionalnog pića Zalazak sunca atmosvera je ugodna...

Komentari: 8

Pročitajte više...


Poplave u RS-u, u Bijeljini i dalje kritično, kuće pod vodom, stalne evakuacije...

Objavljeno: 4 Dec 2010 / Autor: dragec / Pregleda: 2853

101204006-1_mn.jpg Od poplavljenih područja u Republici Srpskoj i dalje je najkritičnije stanje u opštini Bijeljina gdje je ugroženo 1.200 kuća, poplavljeno nekoliko hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta, ljudi se neprastano evakuišu ili im se hrana i druge potrepštine redovno dostavljaju, a najteže stanje je u naseljima Amajlije, Popovi, Dijelovi i u Dvorovima, posebno u zaseocima Ljeskovača i Bakračići.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Zvonik zablistao u novom sjaju

Objavljeno: 19 Nov 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 1808

n-zvonik.jpg Nakon kupljenih zvona, krenulo se u još jednu akciju koja je uspješno završena. Predhodnih dana izvođeni su radovi na zvonik, tačnije urađena je fasada i zvonik je pokriven.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 ... 23.6 24.6 25.6 ... 27 28 29 >