Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Brzo urenje peenice

Objavljeno: 5 Jan 2011 / Autor: BernarD / Pregleda: 4623Komentari: 0

Pročitajte više...


Pripreme za novi povrinski kop

Objavljeno: 21 Dec 2010 / Autor: dragec / Pregleda: 2397

beta4-008.jpg Predstavnici Republike uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i EFT Rudnika i termoelektrane Stanari potpisali su 16.10.2010g. u Stanarima ugovor o snimanju lokaliteta povrinskog kopa Ostrunja, rekao je Srni direktor Rudnika Stevan Lonar.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Pomo postradalim od poplava u Bijeljini

Objavljeno: 13 Dec 2010 / Autor: dragec / Pregleda: 2026

krst.jpg Svi smo svjedoci katastrofalnih posljedica poplava koje su zadesile istoni dio Republike Srpske a posebno Semberiju. to je najtraginije, veina poplavljenih, ve su preivjeli jednu golgotu 1992.godine i taman kad su snili novo gnijezdo, zadesila ih je nova katastrofa...

Komentari: 0

Pročitajte više...


Prvi snijeg

Objavljeno: 12 Dec 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 1966

prvi_snijeg-p.jpg Pao snijeg u decembru, nita novo pada svake godine. To je radost za djecu, a ovaj put zadao glavobolju elektrodistribuciji. Moda se to samo tako kae glavobolja ma ba njih briga to je moje selo u mraku. A moda ih je stvarno iznenadio, a moda su nespremni doekali snijeg, ma ko e ga znati. Bilo kako bilo selo svaki dan po nekoliko puta ostane bez struje, ne samo bez struje ve i bez interneta.

Komentari: 1

Pročitajte više...


Druenje ena

Objavljeno: 6 Dec 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 2899

druzenje_zenaa.jpg Sastajemo se ovako godinama mi ene iz Ljeba i Stanara. Nema nas puno al smo nerazdvojne. U poetku je to bilo kako bi rekli enski razgovori uz kafu i pie. A posle je to prelo u malo dui razgovor i kao to se vidi iz priloenog i komplet veera. Od predjela, glavnog jela, deserta i naeg tradicionalnog pia Zalazak sunca atmosvera je ugodna...

Komentari: 8

Pročitajte više...


< 1 2 3 ... 23.6 24.6 25.6 ... 27 28 29 >