Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Druenje ena

Objavljeno: 6 Dec 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 2838

druzenje_zenaa.jpg Sastajemo se ovako godinama mi ene iz Ljeba i Stanara. Nema nas puno al smo nerazdvojne. U poetku je to bilo kako bi rekli enski razgovori uz kafu i pie. A posle je to prelo u malo dui razgovor i kao to se vidi iz priloenog i komplet veera. Od predjela, glavnog jela, deserta i naeg tradicionalnog pia Zalazak sunca atmosvera je ugodna...

Komentari: 8

Pročitajte više...


Poplave u RS-u, u Bijeljini i dalje kritino, kue pod vodom, stalne evakuacije...

Objavljeno: 4 Dec 2010 / Autor: dragec / Pregleda: 2877

101204006-1_mn.jpg Od poplavljenih podruja u Republici Srpskoj i dalje je najkritinije stanje u optini Bijeljina gdje je ugroeno 1.200 kua, poplavljeno nekoliko hiljada hektara poljoprivrednog zemljita, ljudi se neprastano evakuiu ili im se hrana i druge potreptine redovno dostavljaju, a najtee stanje je u naseljima Amajlije, Popovi, Dijelovi i u Dvorovima, posebno u zaseocima Ljeskovaa i Bakraii.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Zvonik zablistao u novom sjaju

Objavljeno: 19 Nov 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 1824

n-zvonik.jpg Nakon kupljenih zvona, krenulo se u jo jednu akciju koja je uspjeno zavrena. Predhodnih dana izvoeni su radovi na zvonik, tanije uraena je fasada i zvonik je pokriven.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Farmu napustila Irena uur

Objavljeno: 7 Nov 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 3215

irena_farma.jpg Manekenka Irena uur zavrila je svoje uee na "Farmi"! Ona je u konanom skoru imala najmanji broj glasova publike, tako da joj je jedina ansa bila da pobedi konkurente u "Kvizu znanja". Meutim, kao pobednik duela izaao je Bane Jankovi, kome se udvostruio broj glasova!

Komentari: 0

Pročitajte više...


Храмовна слава Осредак 2010

Objavljeno: 31 Oct 2010 / Autor: BernarD / Pregleda: 1703

osredak2010.jpg Владика зворничко-тузлански Господин Василије служио је, данас Свету Архијерејску Литургију у храму светог апостола и јеванђелиста Луке у Осредку.
Његовом Преосвештенству саслуживали су протојереј-ставрофор Недељко Пришић и јереј Драган Ерић.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 29 >