Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Da li je ovo najbolji vozač na svetu?

Objavljeno: 28 Jan 2014 / Autor: BernarD / Pregleda: 15005

joakim_held.jpg Ovaj kamiondžija svaki dan vozi preko planina Ajzenerc, a njegov utovar često iznosi i preko 20 tona drva. To ne bi bilo neobično, da on ne mora svaki dan da izvodi polukružni okret na uskom, neobezbeđenom putu preko planine na vrtoglavoj visini. Samo jedna greška može da ga košta života.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Izbušili sve četiri gume i ostavili poruku

Objavljeno: 4 Oct 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9795

isarani_bmw_tuzla.jpgVlasnik skupocjenog terenca „bmw X5“ koji je bio sinoć parkiran u Bankerovu ulicu u Tuzli, sigurno će se dobro nasekirati kada vidi svog četverotočkaša u kakvom je sada stanju. Njegov auto bio je meta za iskaljivanje bijesa vlasnika obližnjih garaža koji muku muče sa nepropisnim parkiranjima.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Objavljeno: 13 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9578

prodaja_sina.jpgJedan Zvorničanin dao je oglas da “prodaje sina” zato što samo spava, jede i skita, pišu banjalučki mediji, navodeći da je oglas objavljen na lokalnom portalu Pik.ba, u rubrici “konji”.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Ide u zatvor, jer je napasao stado bez lične karte

Objavljeno: 4 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 2336

uhapsen_bez_licne.jpg Zoran Miladinović iz kuršumlijskog sela Sagonjeva, kažnjen je jer nije imao ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu.Nedavno je Miladinoviću stiglo rešenje suda da plati kaznu ili će u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru, objavio je internet portal “Jugmedia”.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Izbačena iz aviona jer nije htjela prestati pjevati

Objavljeno: 14 May 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 2266

izbacena_iz_aviona.jpgAvion na relaciji Los Angeles - New York morao se prinudno spustiti jer jedna od putnica nije htjela prestati pjevati, točnije zavijati, hit Whitney Houston 'I Will Always Love You'

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 ... 17 18 19 >