Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Letei automobili 2015. godine

Objavljeno: 21 Feb 2014 / Autor: BernarD / Pregleda: 13304

leteci_auto-_pegaz.jpgFrancuska kompanija Velon radi na prototipu leteeg automobila Pegaz koji bi na tritu trebalo da se pojavi 2015. godine.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Da li je ovo najbolji voza na svetu?

Objavljeno: 28 Jan 2014 / Autor: BernarD / Pregleda: 15218

joakim_held.jpg Ovaj kamiondija svaki dan vozi preko planina Ajzenerc, a njegov utovar esto iznosi i preko 20 tona drva. To ne bi bilo neobino, da on ne mora svaki dan da izvodi polukruni okret na uskom, neobezbeenom putu preko planine na vrtoglavoj visini. Samo jedna greka moe da ga kota ivota.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Izbuili sve etiri gume i ostavili poruku

Objavljeno: 4 Oct 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9958

isarani_bmw_tuzla.jpgVlasnik skupocjenog terenca bmw X5 koji je bio sino parkiran u Bankerovu ulicu u Tuzli, sigurno e se dobro nasekirati kada vidi svog etverotokaa u kakvom je sada stanju. Njegov auto bio je meta za iskaljivanje bijesa vlasnika oblinjih garaa koji muku mue sa nepropisnim parkiranjima.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Objavljeno: 13 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9732

prodaja_sina.jpgJedan Zvornianin dao je oglas da prodaje sina zato to samo spava, jede i skita, piu banjaluki mediji, navodei da je oglas objavljen na lokalnom portalu Pik.ba, u rubrici konji.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Ide u zatvor, jer je napasao stado bez line karte

Objavljeno: 4 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 2410

uhapsen_bez_licne.jpg Zoran Miladinovi iz kurumlijskog sela Sagonjeva, kanjen je jer nije imao linu kartu dok je uvao stoku u svom selu.Nedavno je Miladinoviu stiglo reenje suda da plati kaznu ili e u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru, objavio je internet portal Jugmedia.

Komentari: 0

Proitajte vie...


< 1 2 3 ... 17 18 19 >