Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Leteći automobili 2015. godine

Objavljeno: 21 Feb 2014 / Autor: BernarD / Pregleda: 13087

leteci_auto-_pegaz.jpgFrancuska kompanija Velon radi na prototipu letećeg automobila Pegaz koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2015. godine.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Da li je ovo najbolji vozač na svetu?

Objavljeno: 28 Jan 2014 / Autor: BernarD / Pregleda: 15005

joakim_held.jpg Ovaj kamiondžija svaki dan vozi preko planina Ajzenerc, a njegov utovar često iznosi i preko 20 tona drva. To ne bi bilo neobično, da on ne mora svaki dan da izvodi polukružni okret na uskom, neobezbeđenom putu preko planine na vrtoglavoj visini. Samo jedna greška može da ga košta života.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Izbušili sve četiri gume i ostavili poruku

Objavljeno: 4 Oct 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9795

isarani_bmw_tuzla.jpgVlasnik skupocjenog terenca „bmw X5“ koji je bio sinoć parkiran u Bankerovu ulicu u Tuzli, sigurno će se dobro nasekirati kada vidi svog četverotočkaša u kakvom je sada stanju. Njegov auto bio je meta za iskaljivanje bijesa vlasnika obližnjih garaža koji muku muče sa nepropisnim parkiranjima.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Objavljeno: 13 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9578

prodaja_sina.jpgJedan Zvorničanin dao je oglas da “prodaje sina” zato što samo spava, jede i skita, pišu banjalučki mediji, navodeći da je oglas objavljen na lokalnom portalu Pik.ba, u rubrici “konji”.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Ide u zatvor, jer je napasao stado bez lične karte

Objavljeno: 4 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 2336

uhapsen_bez_licne.jpg Zoran Miladinović iz kuršumlijskog sela Sagonjeva, kažnjen je jer nije imao ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu.Nedavno je Miladinoviću stiglo rešenje suda da plati kaznu ili će u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru, objavio je internet portal “Jugmedia”.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 ... 17 18 19 >