Doboj: Ubijen vlasnik Džungle

DOBOJ - Vlasnik Sportsko-rekreacionog centra "Džungla" u Doboju Drago Đurić pronađen je mrtav ispred svoje kancelarije.

Prema riječima očevidaca, Đurić je oko 19.00 časova ispao kroz prozor svoje kancelarije i, udarivši glavom o beton, preminuo na licu mjesta.

Uviđaj je počeo oko 21 čas, a Đurićevo tijelo prevezeno je na Odjeljenje za patologoiju dobojske bolnice, gdje će biti utvrđen uzrok smrti.

Drago Đurić, vlasnik Sportsko-rekreativnog centra "Džungla" u Doboju preminuo je večeras u od zadobijenih povreda, a tačan uzrok se utvrđuje, potvrdila je za Fenu portparol Centra javne bezbjendosti Doboj Ljerka Stanimirović.

Precizirala je da je Đurić primljen u dobojsku bolnicu s povredama od kojih je preminuo te da je o ovom slučaju obiježten tužilac.

-Utvrđuju su uzroci smrti - kazala je Stanimirović.

Prema nezvaničnim informacijama, policija pregleda nadzorne kamere koje se nalaze oko kompleksa "Džungla".

Đurić je bio vlasnik jedinog bazena u Doboju, poznate diskoteke u tom gradu i u Tesliću, kao i RTV "Džungla".

20.04.2013
DOBOJ - Dragu Đurića, vlasnika Sportsko-rekreativnog centra i RTV "Džungla" u Doboju ubio je Zoran Stevanović sa više hitaca iz vatrenog oružja, rekao je Glasu Srpske izvor iz MUR RS.

Isti izvor rekao je da je Stevanović u bjekstvu, dok su dvije pjevačice koje su mu pomagale u ovom krivičnom djelu Cena Cunami iz Novog Sada i Mina Muratović iz Gračanice uhapšene.

Jenda od njih dvije bila je u vezi sa Stevanovićem i upriličila je sastanak Đurića sa ubicom Stevanovićem.

Izvor iz MUP-a RS rekao je Glasu Srpske da oni nisu imali namjeru da pucaju u Đurića nego da je plan bio da ga ubiju hladnim oružjem, isjeku i tjelo sakriju.

Međutim Đurić je pokušao da pobjegne poslije čega je Stevanović izvadio prištolj sa prigušivačem i ispalio u njega više hitaca.
 

Izvor: nezavisne